Obaveštavam, u svoje lično ime, sve članove, da već duže vreme ovaj forum funkcioniše bez administratora, iako ja samo na papiru obavljam tu funkciju, bez ovlaščenja koja ta pozicija i mesto obezbeđuju, a kao dokaz tome je i činjenica da se niko drugi, sem mene, od admina i modova, ne pojavljuje već duže vreme, da su u toku razgovori i pregovori oko uslova prelaska na jedan novootvoreni forum.
Iako sam, u svom dosadašnjem radu kao admin ovog foruma, više puta poslao poruke pravom admistratoru i odgovornom licu ovog foruma, da pomogne i da se aktivno uključi u rad i da se nešto promeni i time svojim primerom pokaže volju i želju za opstankom ovog foruma, isti se nije udostojio ni da odgovori, već je ignorisao moje poruke, iako je nakon toga bio prisutan na forumu, odlučio sam kao u prvom stavu.
Dugo sam razmišljao pre nego što sam napisao ovaj post, najviše iz poštovanja prema ovom forumu i ljudima koji su aktivni, ali verujte da više ne mogu. Žao mi je zbog nekih članova, ali moram ovako. Ovaj forum dosta dugo funkcioniše na ovaj način, nešto bi hteo da promenim, ali ne mogu. Šta će mi funkcija i ime ako kao takav ne mogu nešto da promeni, a kao pravi primer moje nemoći kao admina je taj da ja ne mogu da izmenim nijednu drugu poruku sem svoju. To imaju svi članovi, zar ne? Pa kakav sam ja onda admin?
Prema tome, drage kolege, radi nekih promena na forumu, ovim putem upućujem javni poziv adminu ovog foruma (jer se na privatne poruke ne javlja), da se javi i da svojim primerom pokaže ostalim članovima koliko mu je stalo do foruma.
U skladu sa gore napisanim, ja ću nastaviti sa svojim angažovanjem i u martu mesecu, ali ukoliko se do kraja tog meseca pravi admin ne javi, teška srca sam odlučio da od 04. meseca ne budem aktivan na ovom forumu, već ću preći na novootvoreni. Posećivaću ovaj forum, ali neću pisati ništa.
Ovo sam teška srca napisao, ali stvarno ne mogu više...