eXperiance public Counter server IP 217.26.212.47:27029

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1 OBAVESTENjE taj Ned Jul 18, 2010 2:27 pm

CyborG

Admin
Admin
Forum je tek novootvoren i nastoji skupiti kladionicare sa svih regiona i teritorija,ovde cemo vas obavestavati o pojedinim novostima koje ce biti na forumu ....

http://kladionicar.8forum.net

2 Re: OBAVESTENjE taj Ned Jul 18, 2010 3:42 pm

jimmy84

jel je ovaj sajt naslednik sajta kladionicar ili je to nesto sasvim drugo, i zasto ne radi stari sajt ????

3 Re: OBAVESTENjE taj Ned Jul 18, 2010 6:37 pm

CyborG

Admin
Admin
Uhapseni su vlasnici starog kladionicar-foruma jer su oprali 550.000 eura i sajt je zatvoren..Bice samo lagarija,inace sajt zvanicno ne radi.

Poslednji izmenio CyborG dana Sub Jul 24, 2010 3:30 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

4 Re: OBAVESTENjE taj Uto Jul 20, 2010 2:16 pm

kargo

Ok, 'ajmo onda lagano da nastavimo sa kladjenjem

crewe - VBA 2 kv 1.4
baltimor - tampa bej 2 kv 1.5

mozzart

5 Re: OBAVESTENjE taj Sre Jul 28, 2010 6:23 pm

komsija

Najzad covece kaldionicarforum :cheers: :cheers: :cheers: CyborgG pozdrav za tebe i nadam se da ce se vratiti oni isti ljudi kao sa kladionicarforuma, jel; bilo je ekstra tipstera.

6 Re: OBAVESTENjE taj Sre Jul 28, 2010 8:10 pm

CyborG

Admin
Admin
pozdrav,vraticemo ih,samo polako,novootvoren je forum i bice....

7 Re: OBAVESTENjE taj Sre Jul 28, 2010 9:08 pm

CyborG

Admin
Admin
Kao sto vidite ubacili smo novinu na nas forum a to su UZIVO REZULTATI koje mozete pratiti istovremeno dok se zabavljate na nasem forumu....UZIVAJTE

8 Re: OBAVESTENjE taj Pet Nov 26, 2010 12:01 pm

CyborG

Admin
Admin
Kao sto ste mozda i primetili dobili smo nove ViP clanove, to su upravo oni clanovi koji su najaktivniji na ovom forumu...Srecno u daljem toku kladjenja...

9 Re: OBAVESTENjE taj Pet Nov 26, 2010 8:59 pm

mirko

Admin
Admin
Da i ja poželim dobrodošlicu novim VIP članovima i nadam se da će biti još bolji.

Obaveštavam sve VIP članove da će uskoro dobiti privatnu poruku i zamolio bi vas da mi odgovorite do navedenog roka.

10 Re: OBAVESTENjE taj Pon Nov 29, 2010 11:58 am

mirko

Admin
Admin
Zamolio bi članove koji bi želeli da analiziraju neku od fudbalskih liga po izboru, da mi se jave na PP.

Pod ovim podrazumevam da budu aktivni u temi za određenu ligu, gde će pisati sve sve ono što je aktuelno za tu ligu (najnovije vesti, zanimljivosti, povrede i izostanci igrača, najave narednih utakmica i sl), a može pomoći ostalima.

Da iskoristim priliku i podsetim VIP članove da su im poslate PP i da mi odgovore do određenog roka.

Ovo sam napomenuo, jer nekoliko članova još uvek nije pročitalo dobijenu poruku, a poslata je svim VIP-ovcima.

11 Re: OBAVESTENjE taj Uto Dec 07, 2010 10:32 am

mirko

Admin
Admin
Zamolio bi VIP članove, koji do sada nisu odgovorili na moju poruku, da to urade u naredna dva dana. Hvala.

12 Re: OBAVESTENjE taj Sre Feb 29, 2012 1:20 pm

mirko

Admin
Admin
Obaveštavam, u svoje lično ime, sve članove, da već duže vreme ovaj forum funkcioniše bez administratora, iako ja samo na papiru obavljam tu funkciju, bez ovlaščenja koja ta pozicija i mesto obezbeđuju, a kao dokaz tome je i činjenica da se niko drugi, sem mene, od admina i modova, ne pojavljuje već duže vreme, da su u toku razgovori i pregovori oko uslova prelaska na jedan novootvoreni forum.

Iako sam, u svom dosadašnjem radu kao admin ovog foruma, više puta poslao poruke pravom admistratoru i odgovornom licu ovog foruma, da pomogne i da se aktivno uključi u rad i da se nešto promeni i time svojim primerom pokaže volju i želju za opstankom ovog foruma, isti se nije udostojio ni da odgovori, već je ignorisao moje poruke, iako je nakon toga bio prisutan na forumu, odlučio sam kao u prvom stavu.

Dugo sam razmišljao pre nego što sam napisao ovaj post, najviše iz poštovanja prema ovom forumu i ljudima koji su aktivni, ali verujte da više ne mogu. Žao mi je zbog nekih članova, ali moram ovako. Ovaj forum dosta dugo funkcioniše na ovaj način, nešto bi hteo da promenim, ali ne mogu. Šta će mi funkcija i ime ako kao takav ne mogu nešto da promeni, a kao pravi primer moje nemoći kao admina je taj da ja ne mogu da izmenim nijednu drugu poruku sem svoju. To imaju svi članovi, zar ne? Pa kakav sam ja onda admin?

Prema tome, drage kolege, radi nekih promena na forumu, ovim putem upućujem javni poziv adminu ovog foruma (jer se na privatne poruke ne javlja), da se javi i da svojim primerom pokaže ostalim članovima koliko mu je stalo do foruma.

U skladu sa gore napisanim, ja ću nastaviti sa svojim angažovanjem i u martu mesecu, ali ukoliko se do kraja tog meseca pravi admin ne javi, teška srca sam odlučio da od 04. meseca ne budem aktivan na ovom forumu, već ću preći na novootvoreni. Posećivaću ovaj forum, ali neću pisati ništa.

Ovo sam teška srca napisao, ali stvarno ne mogu više... Crying or Very sad Rolling Eyes

13 Re: OBAVESTENjE taj Sre Feb 29, 2012 2:36 pm

sta da se radi

Nesto mi nije jasno. Ako je ovaj forum napravljen na 8forum.net sajtu za besplatne forume, zasto ne bismo onda napravili nov forum, ovde stavimo obavestenje svuda da postoji novi forum i lepo dodelis svakom funkciju koju treba da ima i gotovo. Ko zeli i dalje da bude aktivan i da gleda nase parove koje postavljamo on ce se registrovati. Napravicemo potpuno isti forum ali neka se zove lupam Kladionicari.8forum.net samo jedno slovo razlike. Nema potrebe da neko napusta forum.

Poslednji izmenio sta da se radi dana Sre Feb 29, 2012 7:56 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

14 Re: OBAVESTENjE taj Sre Feb 29, 2012 3:49 pm

mirko

Admin
Admin
Šta da se radi, sve si ti lepo napisao, ali sem pravog admina, niko drugi nema pristupa administracionom panelu, tako da ne može ništa da se menja.

Ponavljam, u toku je dogovor sa drugim novootvorenim, besplatnim, forumom, koji još uvek nije zvanično počeo da radi, trenutno smo članovi samo admin i ja, gde nešto pišemo i eksperimentišemo, pa ćemo videti kako to ide.

Napisao bi koja je to adresa, ali pravila ovog foruma ne dozvoljavaju reklamiranje drugih foruma.

15 Re: OBAVESTENjE taj Sre Feb 29, 2012 6:09 pm

sta da se radi

razumem da ne moze da se menja. nije bitno, mozes napisati adresu poruka samo stavi razmak na par mesta

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Similar topics

-

» Obavestenje!

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu